Info

Ulf Sandström - Mental Träning i Hypnos

Here you will find podcasts for personal development in English and Swedish in a range of subjects. Här hittar du ett antal filer för personlig mental träning genom självhypnos.
RSS Feed
Ulf Sandström - Mental Träning i Hypnos
2024
June
April


2022
November
January


2021
January


2020
May


2019
July
June
April


2017
November
April
February
January


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Jun 10, 2024

Early Bird was the spirit of Jan Johansson visiting my arms over a piano on an early Sunday as the spring sun shines woefully I asked my friend and colleague bass player and producer Ulric Johansson to add the spiritual layers of a symphonic moods are bliss to love. 

Jun 6, 2024

En guidad självhypnos för dig som känt eller känner skam över något, och undrar vad den känslan vill att du skall göra med den, för många har skam ett missförstått budskap som kan gå att släppa här och nu. Som kan bli en gåva. 

Apr 20, 2024

Det här är en självhypnos för dig som generöst är på väg att ge av ditt blod till förmån för de vars liv kan räddas tack vare detta. Det innehåller fakta, pepp, avslappning och mental träning. Tack. 

Apr 20, 2024

If you are a mother with a prematurely born child, this is a moment of relaxing self hypnosis designed especially for you. 

Nov 24, 2022
Din kreativitet flyter automatiskt upp till ytan när dina kritiska och självmedvetna tankar tar en paus. Den här filen är inspirerad av ett konstprojekt där Nina Amjadi lät sig hypnotiseras för att skapa en tavla i trans, bortom alla medvetna begränsande tankar. Du kan använda den för att prova vad som händer med din kreativitet inför konst eller annat skapande.

Info: OM ULF >>

Jan 6, 2022

As a human, you are a hypnotic creature. Your imagination runs your beliefs and your beliefs are the foundation of your strategies that in turn, run your actions. This is a version of a self-hypnosis or meditation to explore how you can lose weight, be it physical or emotional, as you relax. You will find more of this in my name on Storytel.

You can listen as you walk, relax and fall asleep. Do not drive a car or do anything else that requires your full attention.

Stay great, be curious and evolve. 

Jan 31, 2021

Du som på vägen har mött fysiska förändringar i din kropp som behöver läka, smärta, inflammation, behandling, medicinering. Detta är en självhypnos så du kan lära känna din kropp och låta den hjälpa dig att maximera det som behövs på vägen mot mer energi, friskhet och ett leende. 

Jan 23, 2021

Early Bird är en meditation du kan titta på, lyssna på, blunda till eller sätta ihop händerna och långsamt, eftertänksamt, rulla en pärla mellan dem samtidigt som du vaggar till höger och vänster...

May 10, 2020

Få koll på paniken. Det här är en kort instruktion när du känner att du behöver få kontroll över känslor som rusar. Den fungerar utmärkt i hörlurar även om du är på offentlig plats. Alla fysiska övningar är diskreta. 

Jul 1, 2019

Att få en diagnos kan vara både en lättnad och en frustration. Den säger ofta väldigt lite om vem du är och hur du mår, men kan ge omgivningen möjlighet att förstå. Samtidigt är många diagnoser inte kroniska även om de verkar vara det. Här får du ett uppslag. 

Jun 30, 2019

Känslor är något vi alla har, men inte kan bestämma över. De kan vara överväldigande, underbara och plågsamma. Det finns sätt att möta och bjuda in de känslor du vill ha. Här är ett sätt att utforska detta. Tack till www.emotionsanonymous.se för inspiration. 

Apr 9, 2019

Att besöka tandläkaren kan vara förknippat med blandade känslor beroende på vilka erfarenheter du har från tidigare besök. Den här självhypnosen hjälper dig förbereda dig mentalt på hur bra det faktiskt kan gå och varför. 

Nov 24, 2017

Själens GPS är det vägvisande leendet som kan leda dig genom alla val du möter till den yttersta dagen där du garanterat kommer att möta samma leende. Det är en del av kursen Time Slicing, men också en fristående självhypnos. 

Nov 1, 2017

Det här är en självhypnos kring acceptans av saker som hänt dig, saker människor har gjort. Inte förlåtelse, resignation eller förmågan att kämpa emot - utan förmågan att helt enkelt acceptera, förstå, lära dig, resa dig och gå vidare. Vilken superpower? 

Apr 21, 2017

 Hypnobirthing är ett komplett kursprogram för dig som vill vara harmoniskt födberedd med bästa möjliga kontroll över nervsystemet och samarbete med din partner. Den bygger på tre delar: Naturligt födande - Hypnos för mental träning - Att navigera i vårdsystemet för att undvika onödiga interventioner. Metoden kan du läsa mer om på http://hypnobirthingsweden.se

Feb 23, 2017

Det här är en session i självhypnos med målet att du undermedvetet kan förbereda, sortera tankar och förmågor inför att lära dig något nytt. Den har använts av många olika människor inför nya läranden. Testa att vakna till den på morgonen innan en viktig lektion i livet och utvärdera själv.  

Se fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

Jan 18, 2017

Det här är en session i självhypnos med målet att du undermedvetet kan förbereda, sortera tankar och förmågor inför att göra så bra presentationer som möjligt. Den har använts av PhD Studenter som skall presentera forskning, elever och säljare. Testa att vakna till den på morgonen innan en viktig presentation och utvärdera själv.  

Se fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

Jan 15, 2017

Det här är en session i självhypnos med målet att hjälpa kroppen hantera läkning efter en operation i narkos där ett ingrepp har skett i kroppen och all läkning är välkommen. Den har använts bland annat efter kirurgiska ingrepp och avlägsnande av vävnad. Den är ett komplement och ersätter på inga sätt primära vårdinsatser.  

Du hittar fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

Jan 14, 2017

Det här är en session i självhypnos med målet att höja immunförsvaret i samband med behandling av sjukdom med starka mediciner och används även för andra tillstånd där en höjning av immunförsvaret är välkommen. Den är ett komplement och ersätter på inga sätt primära vårdinsatser.  

Du hittar fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

Jan 13, 2017

Det här är en session i självhypnos för att kunna släppa alla tankar om vad andra tycker och har för synpunkter kring dig, så att du kan fokusera på vad det är du egentligen vill känna och tycka om dig själv och dina prestationer i olika sammanhang. Den används i lika delar av företagsledare, idrottare, ungdomar, sjukskrivna och människor i ambitiös självutveckling. 

Du hittar fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

Jan 13, 2017

Det här är en 16 minuters session i självhypnos för att kunna slappna av - du kan använda den för en power-nap eller för att somna. Den har använts av hundratals för mental träning i att sänka allmän stress, av idrottsmän för att hitta balans, yrkesfolk för att stabilisera vid påfrestningar och av Hypnobirthing Föreningen i Sverige för att hjälpa blivande mammor inför harmoniskt födande. Om du använder den dagligen märker du permanenta effekter efter 3, 15 och 21 dagar. 

Du hittar fler filer här: http://abstracttraining.libsyn.com/

1